Marraskuun alussa minulta tilattiin 6 erilaista juustokakkua tradenomin valmistujaisjuhliin. Koristeeksi piti tehdä jokaiselle kakulle tradenomien logo mutta siinä loppui minun osaaminen. Logo oli niin yksityiskohtainen että siitä ei vaan tullut hyvännäköistä. Joten päädyimme sitten sinisiin ruusuihin. Kaikki kakut ovat sellaisia mitä blogistani jo löytyykin ja tilaus tehtiinkin niiden perusteella. Kakkujen kuvat on tilaajan ottamia tarjoilupöydältä, koska pakkasin niitä laatikoihin niin tohkeissani että unohdin täysin kuvata ne.

Ruusut:

Appelsiini - mango - valkosuklaa:

Mansikka - kinuski (näitä oli 2kpl)

Valkosuklaa, marjakimara kiilteellä:

Valkosuklaa, sinisellä kiilteellä

Wienernougat, päällä on suklaalastuja

Tässä vielä kuva meidän parvekkeelta jonka otin kun olivat jo pakattuina ja muistin että kuvat unohtui ottaa

 

Seitsemäs kakku oli samalle päivälle mutta se tuli minun omiin synttärijuhliin. Ajattelin tehdä tällä kertaa juustokakun sillä se menee paremmin kaupaksi kuin täytekakku.

Halusin kokeilla Open blogissa ollutta passionkakkua .Itse kakku onnistuikin hyvin mutta kun olin kaatanut kiilteen kakun päälle ja nostamassa sitä jääkaappiin hyytymään niin koko kakku putosi suoraan lattialle, irtopohjavuoan reunat jäivät vain mun käteen.  Onneksi kakku tippui suoraan alas ja oikeinpäin, eikä itse kakku siis koskenut lattiaan, joten sain sen vielä pelastettua. Kovin kaunis siitä ei kylläkään tullut, mutta sitäkin makoisampi maku oli kyllä.