Pähkäilin aika kauan että minkälaisen synttärikakun teen ja sitten vähän googlailemalla se idea sitten syntyi. Täytteeksi halusin jotain raikasta ja näin Open blogissa mangomousseen ohjeen lohikäärmekakussa. Muokkasin ohjetta pikkasen mieleisekseni. Laitoin väliin myös Jam it-merkkistä passionhilloa, jossa oli passionhedelmän siemeniä joukossa joka ei mielestäni haitannut kakussa yhtään. Päällinen, rusetti ja pilkut ovat kaikki sokerimassaa. Pilkut värjäsin ruskealla pastavärillä sekä kaakaojauheella (vinkki otettu Blommalta) jolloin saivat pienen suklaisen maun. Tässä siis ensimmäinen  kahdesta synttärikakustani. 


Täyte:

7 liivatelehteä

1prk Flora Vispiä

1prk ranskankermaa (200g)

1prk Valion maustettua sitruunarahkaa

2dl sokeria

2prk Piltti mangososetta

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sekoita keskenään ranskankerma, rahka, sokeri ja mangosose. Keitä pieni tilkka vettä ja liota siihen livatteet. Lisää ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi kermavaahto vaovasti seokseen. Täytä kakku (muista kostutus) ja anna hyytyä kylmässä 4h tai yön yli.