Saimme vihdoinkin järjestettyä tuparit ja piti tietenkin tehdä aiheeseen sopiva kakku. Päätin kokeilla Kinuskikissan suklaakakkupohjaa tavallisen tumman sienikakun sijaan. Oli kyllä paljon paremman makuinen joten tätä käytän varmaan jatkossakin enemmän.

Täytteeksi tein Pullahiiren blogista bongaamani tutti frutti-täytteen, mutta hieman muokattuna, tässä minun versioni:

6dl vispikermaa

200g maitorahkaa

200g vanilja tuorejuustoa (Sunnuntai)

n. 3dl tutti frutti crushia (noin 1,5 pussia)

0,5dl mansikkatomusokeria

2dl tomusokeria

2tl vaniljasokeria

6 liivatelehteä

n. 3/4dl päärynämehua

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista toisessa kulhossa maitorahka ja tuorejuusto. Lisää joukkoon tutti frutti-rouhe ja sokerit. Kuumenna päärynämehu kiehuvaksi ja sekoita siihen liotetut liivatteet. Kaada hieman jäähtynyt liivateseos maitorahka-tuorejuustoseokseen koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon vatkattu kerma ja sekoita täyte tasaiseksi.

Kostutukseen käytin samaa päärynämehua kuin täytteessä. Tämä suklaa-tutti frutti yhdistelmä oli kyllä todellä hyvää ja sopi mielestäni hyvin yhteen.

Päällinen ja kukkaset on sokerimassaa. Teksti on maalattu kultaisella elintarvikevärillä ja kukkaset on suihkutettu kultaisella kimallespraylla (syötävää). Laitoin sokerikreemiä alle että sokerimassa ei hikoilisi ja ajattelin tehdä kakun reunat myöskin kreemillä. Kreemi oli kuitenkin aika kellertävää eikä tahtonut levittyä haluamallani tavalla, joten laitoin reunoihin vielä flora vispiä. Mutta pelkkä vispi olisi riittänyt reunoille, nyt siitä tuli vähän liian makea kreemin takia.